Skip to content
Menu

Individueel begeleidingstraject met als doel het vergroten van jouw veerkracht.

In een intakegesprek (1 uur) onderzoeken we samen wat jou belemmert in het leven en wat je graag anders zou willen. Je ontvangt informatie over de inhoud van het traject, wat je van Permamens kan verwachten en wat Permamens van jou verwacht. Na een bezinningsperiode beslis je of je wel of niet start met het traject.

De inhoud van het intakegesprek is het vertrekpunt voor een 16 weken durend traject waarbij we elke 2 weken (8 bijeenkomsten van 2,5 uur) in de Permamens belevingstuin inzoomen op hoe je je verhoudt tot jezelf en je omgeving. We oefenen veerkracht in het leven van alledag.

Oefeningen worden op maat van jouw behoefte gekozen en vinden hun basis in onder meer Mindfulness (MBSR/MBCT), Acceptance & Commitment Therapie (ACT) en Proceswerk en Innerlijk Werk volgens Arnold Mindell en Lewis Deep Democracy.

Kosten
Intakegesprek = gratis
Traject = €499,00 voor individuele inschrijving*

* factuur wordt opgemaakt, geen inspanningen van Permamens inzake tegemoetkomingen mutualiteiten of zorgverzekering of andere administratieve last

Samenwerking met doorverwijzende instanties mogelijk, tarieven en voorwaarden in overleg met doorverwijzende instantie, doorverwijzing mogelijk na vaststelling randvoorwaarden.