Skip to content
Menu

Permamens is gedreven om in te zoomen op de holistische benadering van permacultuur, waarin alles een plek heeft en samenwerkt. In deze visie leven en delen mensen, dieren, planten gelijkwaardig. Door zorgvuldig beheer ontstaat een harmonieus ecosysteem, van micro- tot metaniveau.

Op microniveau past Permamens deze filosofie toe op de vestigingslocatie. Er is ruimte voor menselijke activiteit en natuurlijke energiebronnen worden benut. Flora en fauna gedijen in diverse biotopen. In de app Obsidentfy wordt een rijke database van planten- en diersoorten verzameld die in de tuin gespot zijn. Met meer dan 160 soorten al opgespoord, groeit en bloeit de biodiversiteit, zelfs onder de grond. Ontdek de schoonheid van deze natuurlijke ordening.

Kom langs en laat je betoveren door de Permamens Belevingstuin! Ontdek individuele en groepsactiviteiten, speciaal op maat gemaakt voor alle leeftijden. Bekijk onze kalender voor geplande evenementen met open inschrijving. Permamens brengt een verscheidenheid aan thema’s en onderwerpen tot leven in boeiende activiteiten die je inspireren. Mis het niet!