Skip to content
9310854f73658ae39ca8b2229e4fee31_fit

Missie & Visie

Bij Permamens geloven we in het creëren van een holistische leefwereld waar mens en natuur in harmonie samenkomen. Onze missie is om een verschil te maken door de principes van permacultuur te integreren met de inzichten uit de kwantummechanica. Door middel van Permacultuur, Deep Democracy, Mindfulness en Fysieke Aarding streven we ernaar om een duurzame en veerkrachtige samenleving te bevorderen, waarin alle levende wezens gedijen en bloeien.

Bij Permamens streven we naar een wereld waarin mensen en natuur elkaar ondersteunen en versterken. We geloven dat de natuur een onuitputtelijke bron van wijsheid is, en dat we, door haar lessen te omarmen, een veerkrachtigere en evenwichtigere samenleving kunnen opbouwen. Onze visie is gebaseerd op het principe van wederzijdse afhankelijkheid, waarbij we erkennen dat alles met elkaar verbonden is en dat elke actie impact heeft op het geheel.

Conform de filosofie van Permacultuur streven we naar het creëren van ecosystemen die zichzelf in stand houden en verrijken. Door middel van Deep Democracy moedigen we inclusieve besluitvorming aan, waarbij alle stemmen gehoord worden en er ruimte is voor diversiteit en dialoog. Mindfulness helpt ons om in het moment te leven en ons bewust te worden van onze verbinding met onze persoonlijke natuur, terwijl Fysieke Aarding onze gezondheid ondersteunt via een directe verbinding met de aarde.

Samen streven we naar een wereld waarin we niet alleen overleven, maar ook echt gedijen. Een wereld waarin we de schoonheid en overvloed van de natuur vieren, vergankelijkheid omarmen en waarin we samenwerken om een toekomst te creëren die duurzaam is voor de komende generaties. Permamens is toegewijd aan het realiseren van deze visie, stap voor stap, en nodigen we anderen uit om zich bij ons aan te sluiten op deze inspirerende reis naar een betere wereld.